Algemene informatie

In het voormalig kantoorpand ‘IL CLASSICO’ worden momenteel 53 duurzame appartementen gerealiseerd. Deze duurzame appartementen, verdeeld in 8 woningtypes,  zijn allen voorzien van hyper moderne warmtepompen welke een kant-en-klare, energiezuinige oplossing bieden voor de levering van CV-verwarming, ventilatie en warmtapwater. De appartementen hebben een duurzaam energielabel A / A+ wat betekent dat de appartementen zeer energiezuinig zijn! De oplevering van dit unieke transformatieproject staat gepland op medio april 2019.

Alle appartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer, 1 slaapkamer, berging, een open keuken in een hoekopstelling. De keukens zijn voorzien van een inductie of keramiek kookplaat, afzuigkap, luxe mengkraan en vaatwasser. De badkamers zijn voorzien van een moderne inloopdouche met douchedrain en thermostaatkraan, een wastafelmeubel met soft close lades, spiegelkast, zwevend toilet, wasmachineaansluiting en betegeling tot aan het plafond.  De appartementen worden ‘Turn Key’ opgeleverd, dus direct klaar voor gebruik! Naast de mooie kwaliteitsvolle PVC vloer wordt het appartement volledig geschilderd. Geen gedoe met verfrollers of schilderskwasten!

Er zijn op de verdiepingen BG t/m de 4e etage, 5 verschillende type appartementen beschikbaar. Op de 5e verdieping bevinden zich nog 3 appartementen welke beschikken over een eigen terras.

 Klik hier voor de plattegronden en 3D impressies.

Mocht je er zelf niet uitkomen een keus te maken helpt onze verhuurmakelaar je graag tijdens de OPEN DAGEN welke worden georganiseerd. Deelname is op uitnodiging.

GEPLANDE OPLEVERDATUM: Medio april 2019
Aantal appartementen: 53

OPEN DAGEN:

Er worden verschillende open dagen georganiseerd. Deelname is op uitnodiging van de makelaar, indien je geselecteerd en ingeschreven bent.

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan een ‘modelwoning’, deze geeft weer welke materialen worden toegepast, hoe de badkamers worden opgeleverd, welke keuken wordt geplaatst, de oplevering van de wanden en plafonds, de warmtepomp welke staat opgesteld in de inpandige berging in het appartement en de kleur en kwaliteit van de PVC vloer.

Naast het bekijken van de kenmerken van het appartement is er een mogelijkheid om in en rond het pand te kijken om een volledige indruk te krijgen van het geheel.

Je kan direct aangeven of je de intentie hebt tot huren en welk appartement je voorkeur heeft. Hier kan de  verhuurder tijdens de selectieronde rekening mee houden, uiteraard is het mogelijk om een 1e, 2e en of 3e keus aan te geven.

Deze dag kan je met al je vragen bij een van onze verhuurmakelaars terecht. Voor specifieke vragen over de appartementen, maar ook wanneer je twijfelt of je aan de gestelde inkomenseisen voldoet kan je bij hen terecht.

Ook zullen onze makelaars je informeren en adviseren welke nutsvoorzieningen er afgesloten worden voor dit complex. Zodat je later makkelijker een keuze maken voor welke leverancier je kiest.

De eerste OPEN DAG is gehouden in november.
Open Dagen worden op Facebook bekend gemaakt, maar om een uitnodiging te krijgen moet je ingeschreven zijn.

Schrijf je hier direct in!

Inkomenseisen:

Om in aanmerking te komen voor 1 van de appartementen in ‘IL CLASSICO’ moet je aan een bepaalde inkomenseis voldoen. Standaard bedraagt de inkomenseis voor 1 persoon 3,5 maal de kale maandhuur = bruto maandinkomen. Voor 2 personen geldt een inkomensfactor van 4 maal de kale maandhuur. Daarnaast is het van belang dat je arbeidsovereenkomst niet eindigt binnen 9 maanden na aanvang huur.

Inkomensbescheiden welke wij van je nodig hebben:

 • Kopie ID in kleur;
 • Kopie bankpas;
 • 3 recente loonstroken;
 • Werkgeversverklaring;
 • 3 bankafschriften met weergave van gestort loon;
 • Verhuurdersverklaring; (indien nog thuiswonend n.v.t.)
 • Uittreksel BRP; (gemeente)
 • Introductie/Motivatie brief voor de verhuurder;
 • Intentieverklaring ‘Il Classico’

Wanneer je niet aan bovenstaande eis voldoet kan een borgstelling van ouders uitkomst bieden. Standaard bedraagt de inkomenseis voor een borgsteller 5 maal de kale maandhuur = bruto maandinkomen.

Inkomensbescheiden welke wij (naast bovenstaande inkomensbescheiden) van je nodig hebben in geval een borgsteller van toepassing is:

 • Kopie ID Borgsteller in kleur;
 • 3 recente loonstroken of aangifte IB 2017 en/of 2018 borgsteller;
 • werkgeversverklaring;
 • Ingevuld borgstellingsdocument; (opvragen bij de verhuurmakelaar)

* documenten hoeven niet meegenomen worden tijdens de open dag. Bij interesse ontvang je een link waarbij je in een  veilige omgeving je alle documenten zelf kunt uploaden.

Toewijzingsprocedure:

Middels je profielschets en inkomensbescheiden word je voorgesteld aan de eigenaar. De eigenaar wijst de appartementen toe. De eigenaar mag te allen tijde zonder opgaaf van reden een kandidaat weigeren.

Wanneer er meerdere geschikte kandidaten zijn voor hetzelfde appartement, wordt er gekeken naar de inkomenssituatie, wanneer deze vervolgens nagenoeg hetzelfde is, wordt het appartement door middel van loting toegewezen. De loting geschiedt volledig geautomatiseerd door het systeem.

Wanneer je een appartement gaat huren, betaal je 1 maandhuur en een waarborgsom welke gelijk is aan 1 bruto maandhuur.  Vervolgens ontvang je een factuur voor de aanbetaling (aanbetaling waarborgsom ) €350,00

Zodra de aanbetaling voldaan is, staat de woning definitief vast tot aan de oplevering. De huurovereenkomst, huishoudelijk reglement en Algemene Bepalingen worden vervolgens opgesteld.

De huurovereenkomst word na akkoord eigenaar per email verstuurd, deze mag digitaal getekend worden. Ook ontvang je de tweede factuur welke bestaat uit het maandbedrag en restbedrag waarborgsom. Het volledige bedrag dient vóór de sleuteloverdracht zichtbaar te zijn op het rekeningnummer van de verhuurmakelaar.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de oplevering plaatsvinden op 1 maart 2019.

Duurzaamheid:

NIBE F730

Modulerende ventilatielucht/water combi warmtepomp, alles-in-1 unit voor mechanische ventilatie, cv-verwarming en warmtapwater.

 • Compleet uitgeruste alles-in-1 ventilatielucht/water combi warmtepomp
 • Modulerend vermogen door inverter-gestuurde compressor
 • Voorziet in mechanische ventilatie, cv-verwarming en warmtapwater
 • Geadviseerd toepassingsgebied: cv-vermogen tot 5 kW
 • Ingebouwde boiler van 180 liter voor royale hoeveelheid warm water
 • NIBE UplinkTM voor beheer op afstand standaard ingebouwd
 • Via NIBE UplinkTM App kan draadloos de ventilatiestand worden aangepast
 • Vloeroppervlak slechts 60×62 cm: ideaal voor kleine woningen of appartementen
 • Voorzien van helder, goed afleesbaar kleurendisplay
 • Via accessoire mogelijk om buitenlucht bij te mengen bij de ventilatielucht
 • Ingebouwde functies als Smart Grid Ready en Smart Price Adaption beschikbaar
 • Standaard is een energiemeter voor geproduceerde warmte ingebouwd
 • Met behulp van NIBE-uplink kunt u via internet uw warmtepomp snel en effectief beheren en bewaken.

VRIJHEID -ALTIJD EN OVERAL!

Door gebruik te maken van het internet en NIBE Uplink heb je snel een overzicht van de huidige status van je warmtepomp en de verwarming in jouw appartement. Je krijgt een goed algemeen beeld waarmee je de verwarming en warmtapwaterproductie kunt volgen en controleren. In geval van een systeemstoring ontvang je via email of sms een alarmmelding zodat je adequaat kan reageren.

NIBE Uplink is ook beschikbaar als app voor Iphone en Android.